ÚvodProgramyZamestnanecké granty

Podporujeme dobrovoľnícke aktivity našich zamestnancov

ZAMESTNANECKÉ GRANTY

Zamestnanecké granty sú podporované Nadáciou Veolia Slovensko. Ich prvý ročník bol spustený v roku 2016 pri príležitosti 10. výročia činnosti nadácie.

Program Zamestnanecké granty počas šiestich rokov svojej existencie podporil 88 projektov v našej skupine po celom Slovensku sumou približne 63 tisíc eur.

Program je určený pre všetkých zamestnancov, dobrovoľníkov, ktorí sú ochotní priložiť pomocnú ruku pri zlepšovaní okolia a pomôcť druhým. Zamestnanecké granty pomáhajú finančne podporiť dobré veci za podmienky, že aj samotní zamestnanci skupiny Veolia Energia Slovensko budú aktívne pomáhať. Teda, že zamestnanec sa bude ako dobrovoľník vo svojom voľnom čase spolupodieľať na realizácii projektu, ktorý chce podporiť.

Pomôžme druhým, zlepšime svet okolo seba a Nadácia Veolia Slovensko vás v tom podporí!

PRIHLÁSTE SVOJ PROJEKT DO PROGRAMU ZAMESTNANECKÉ GRANTY 2022

Opäť vám prinášame možnosť pomôcť svojej škole alebo škôlke, komunite, našej prírode,  neziskovej organizácii alebo jednotlivcovi, ktorí je v neľahkej situácii. Stačí mať chuť pomôcť, vymyslieť zmysluplný projekt a podieľať sa na jeho realizácii.

Presne to je myšlienkou programu Zamestnanecké granty, ktorý je je určený pre všetkých vás – zamestnancov, dobrovoľníkov, ktorí sú ochotní priložiť pomocnú ruku pri zlepšovaní okolia a pomôcť druhým. Už siedmykrát máte možnosť prihlásiť sa do tohto programu a získať finančné prostriedku na realizáciu svojho projektu.

Stačí zaslať kompletne vyplnenú žiadosť na email granty@veoliaenergia.sk a vďaka grantu môžete urobiť dobrý skutok. Podmienkou je len to, že aj vy sami sa budete podieľať na realizácii vášho projektu ako dobrovoľník vo svojom voľnom čase.

Uzávierku na posielanie žiadostí je do 01.04.2022. Samotná realizácia projektov môže prebiehať od leta 2022.

Ďakujeme a tešíme sa na vaše projekty.

HD-NadaciaVeolia__vsetky_A_zamestnaneckeGranty2022