ÚvodKto smeNovinkyPodporme spoločne vzdelávanie, ochranu životného prostredia aj šport vo vašom regióne

Je to už 15 rokov od kedy Nadácia Veolia Slovensko podporila prvý projekt a podala svoju pomocnú ruku, tým, ktorí to potrebujú najviac.  V  rokoch 2006 až 2020 prispela na realizáciu 386 projektov sumou viac ako 744 tisíc EUR v rámci celého Slovenska.

Nadácia nezabúda ani na vás, zamestnancov skupiny Veolia na Slovensku. Dobrovoľnícku prácu zamestnancov podporila počas svojej existencie v podobe 67 projektov prostredníctvom programu Zamestnanecké granty sumou 42 tisíc eur. Rovnako aj v tomto roku nadácia vyčlení prostriedky na podporu obľúbených Zamestnaneckých grantov.

Ak ešte nie ste rozhodnutí komu venujete 2 % z vašich daní, chceli by sme vám pripomenúť možnosť podporiť vašim finančným príspevkom našu Nadáciu Veolia Slovensko. Prostredníctvom jej aktivít môžeme spolu podporiť mladé športové talenty, pomôcť v rozvoji slovenských regiónov, podať pomocnú ruku sociálne znevýhodneným rodinám a jednotlivcom a zamerať sa na ochranu životného prostredia.

plagat A4-Veolia_2% (2021) (1)